Πώς κλείνω e-ραντεβού με γιατρό του ΠΕΔΥ (βήμα-βήμα)

2

Με ένα κλικ και 4 απλά βήματα οι πολίτες μπορούν να «κλείσουν» δωρεάν ραντεβού στις μονάδες ΠΕΔΥ μέσω της υπηρεσίας eRDV.

Οι πολίτες επισκέπτονται την ηλεκτρονική σελίδα http://rdv.ehealthnet.gr και έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν Μονάδα ΠΕΔΥ ή Κέντρο Υγείας, την ειδικότητα ή ακόμα και το γιατρό προκειμένου να κλείσουν ραντεβού. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να εντοπίσουν το κοντινότερο σημείο φροντίδας και να επιλέξουν το χρονικά συντομότερο ραντεβού.


Η ασφαλής πρόσβαση στην υπηρεσία πραγματοποιείται εύκολα με την εισαγωγή των κωδικών που χρησιμοποιούνται στο taxisnet για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης. Πιο αναλυτικά, για την πρόσβαση στο σύστημα χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ, οι κωδικοί για την εισαγωγή στο taxisnet και ο ΑΜΚΑ.

Βήμα 1: Κάνετε αναζήτηση της σελίδας http://rdv.ehealthnet.gr . Εμφανίζει μήνυμα ότι βρίσκεστε στην εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ για τα ηλεκτρονικά ραντεβού. Επιλέγετε πρόσβαση στην εφαρμογή.

Βήμα 2: Εισάγετε τους κωδικούς του taxisnet και στη συνέχεια τον αριθμό του ΑΜΚΑ.

Βήμα 3: Συμπληρώνετε τα πεδία ανάλογα με την ειδικότητα που ψάχνετε, την περιοχή που σας διευκολύνει και την ώρα.

Βήμα 4: Έχετε την δυνατότητα να κάνετε και πιο σύνθετη αναζήτηση. Πέρα από τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει στο βήμα 3 μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένη μονάδα υγείας και γιατρό.

Το σύστημα τροφοδοτείται συνεχώς με τη διαθεσιμότητα των μονάδων ΠΕΔΥ και των Κέντρων Υγείας και σταδιακά οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού και στις υπόλοιπες Μονάδες Υγείας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Επίσης, σύντομα, όλοι οι ιδιώτες γιατροί θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν τη διαθεσιμότητά τους στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών ραντεβού, είτε για ιδιωτικό ραντεβού είτε για ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ, ώστε να εμφανίζονται στις αναζητήσεις των πολιτών.

πηγή:  http://www.economy365.gr2 Σχόλια

  1. σπανουδακης on

    tτι παραμυθια ειναι αυτα! δεν λειτουργει πλεον. οι συριζαιοι το ειχαν ανοικτο πριν κανα μηνα και τωρα η σελιδα μολις βαλεις ονομα και κωδικο και πατησεις επομενο κλεινει. απλα. κοροιδευουν το κοσμο κι αυτοι.

    • Αγαπητέ Κύριε… Κάνετε λάθος και στα λεγόμενα σας από πρακτικής άποψης και στους χαρακτηρισμούς σας… Προφανώς αδυνατείτε να χειριστείτε τη πλατφόρμα, αυτό δεν είναι κακό μπορείτε να διαβάσετε επακριβώς τις οδηγίες.
      Σας ευχόμαστε να μην χρειαστείτε ποτέ ιατρικό ραντεβού και να είστε πάντα καλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ