Foroline: Το πέρασμα στο Ευζήν

0

Από το Ζην στον Ευζήν είναι ένα «Ευ» δρόμος.Αυτό το «Ευ» που μας ωθεί να ζούμε καλά. Ποιοτικότερα, αποδοτικότερα, πιο άνετα.

Το foroline.gr,ενηλικιώθηκε και έκανε βήματα μπροστά.Δεν άλλαξε.Μα εντελώς αυθόρμητα ξεπέρασε (αλλά δεν προσπέρασε) τα  όρια του «Οδηγού Οικονομικής Επιβίωσης». Με το «Ευ» για οδηγό περιπλανήθηκε στον κόσμο της άμετρης πληροφόρησης, και ξεδιάλεξε όσα κάνουν την ζωή μας όχι μόνο ευκολότερη αλλά και ομορφότερη.

Που σημαίνει πως:

Μέσα στο ασφυκτικό οικονομικό και κοινωνικό τοπίο που διανθίζεται με φόρους, επιβαρύνσεις και μέτρα,εμείς, η ομάδα του Foroline, συνεχίζουμε μεν να

«…ανακαλύπτουμε ό,τι έχει σημασία » για την οικονομική ενημέρωση και τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης αυτής της δύσκολης κατάστασης,αλλά και παράλληλα να 

«…ανακαλύπτουμε ό,τι έχει σημασία » για τη ζωή μας, τον Πολιτισμό, την Κοινωνία, την Αλληλεγγύη, την Ιστορία…

Η ιστορία μας

Το Site μας foroline.gr , δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 από την Ομάδα Συνεργατών Foroline ως μετεξέλιξη του http://foroline.blogspot.gr/, με την φιλοδοξία να αποτελέσει ένα εργαλείο ενημέρωσης των Φίλων  και των Αναγνωστών μας.

Με τον τρόπο αυτό θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα , όλοι/ες  οι Φίλοι/ες μας, κερδίζοντας χρόνο και αμεσότητα στη Πληροφορία σε θέματα Φορολογικής , Εργατικής Νομοθεσίας, σε θέματα γενικής Οικονομικής ενημέρωσης, αλλά και σε ειδήσεις που αφορούν στον Πολιτισμό, στην Ιστορία, στη Ψυχαγωγία, στη Κοινωνία.

Στη πορεία βρέθηκαν κοντά μας, πολλοί φίλοι και φίλες που εκτίμησαν τη προσπάθεια μας συμμετέχοντας με την εγγραφή τους στο site, «ανεβάζοντας» συνεχώς τον αριθμό των μελών μας που είναι εγγεγραμμένοι στο δικτυακό μας τόπο.

Αναγνωρίζοντας ότι στο διαδίκτυο η πληροφορία παρέχεται αφειδώς και μάλιστα πολλές φορές κουραστικά επαναλαμβανόμενη, επιλέξαμε να «Ανακαλύπτουμε ό,τι έχει σημασία…» στη καθημερινότητα και αυτό να προβάλλουμε μέσα από τις σελίδες μας.

Χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες, αλλά και θέματα πιο χαλαρά, σε μια καθημερινότητα που πολλές φορές λειτουργεί με κανόνες επιβίωσης.

Παράλληλα σε μόνιμες σελίδες μας, παρουσιάζουμε θέματα με συνεχή ανανέωση και ενημέρωση, στα οποία μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση (ακόμα και αν δεν έχει εγγραφεί στο site), να διαβάσει, να κατεβάσει και να χρησιμοποιήσει, ελεύθερα και δωρεάν.

Το site foroline.gr  απευθύνεται σε όλους με έμφαση στους φορολογούμενους, στους εργαζομένους, στους συνταξιούχους, στους επαγγελματίες  και σε μια καμία περίπτωση δεν επιχειρεί να υποκαταστήσει ή συναγωνιστεί εξειδικευμένα site που απευθύνονται σε επαγγελματίες του κλάδου των Λογιστών-Φοροτεχνικών και προσφέρουν ειδήσεις, πληροφορίες και εργαλεία στο φορολογικό και ασφαλιστικό τοπίο.

 «Ανακαλύπτουμε ό,τι έχει σημασία…»  Σεβόμενοι πάντα την εργασία και το κόπο των ανθρώπων που παράγουν κείμενα, ειδήσεις, γνώμες ή απόψεις. Δίνουμε πάντα τη πηγή με σαφή ένδειξη και επισήμανση.

Επιχειρούμε μια ακόμα προσπάθεια στη κατεύθυνση της βελτίωσης της εικόνας και της ενημέρωσης που προσφέρει το site www.foroline.gr…

Το Ανανεωμένο site  «FOROLINEυζην», το οποίο προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς  θεματικά και όχι μόνο, επιχειρεί να σας προσφέρει ευκολότερη και καλύτερη ενημέρωση, «Ανακαλύπτοντας ό,τι έχει σημασία»…

 

FOROLINE-logo-oct-17Καλές αναγνώσεις…

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.