Να ποιος είναι ο Αρκάς. Και δεν είναι αυτό που νομίζεις

0
  Το πρόσωπο που τελευταία… μπήκε στη Βουλή για “λάθος” λόγους, παίρνει θέση με ένα σπάνιο κείμενο – ανακοίνωση του, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Μέσω των διαχειριστών της σελίδας του, ξεκαθαρίζει αυτό που όλοι ξέρουμε εδώ και χρόνια, αλλά κάποιοι τελευταία αμφισβητούν ή προσπαθούν να καπηλευτούν. “Ο Αρκάς, εδώ και τριανταπέντε χρόνια κάνει ένα και μόνον πράγμα: χιούμορ. Παίζει με τις λέξεις, με τα στερεότυπα και τις κοινωνικές συμβάσεις για να παράγει αυτό το συγκεκριμένο προϊόν. Δεν κάνει ούτε σάτιρα, ούτε κοινωνική παρέμβαση, ούτε κατάθεση γνώμης. Κάνει απλώς χιούμορ”. Και κρίνεται από το κοινό του.Η όλη ιστορία ξεκίνησε από μηνύματα που λάμβαναν οι διαχειριστές της σελίδας και ρωτούσαν να μάθουν σχετικά με την ταυτότητα του σκιτσογράφου που δεν έχει αποκαλύψει ποτέ. Ακολουθεί η απάντηση όπως δημοσιεύτηκε στο fb

 ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ της σελίδας ARKAS -The Original Page:

«ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ»

Θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε σκίτσα του Αρκά για να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα, πολλοί άρχισαν να διακινούν “πολιτικά” καρέ που όμως δεν είναι αυθεντικά, όπως διευκρινίζεται από τους διαχειριστές της επίσημης σελίδας στο Facebook:

Τα σκίτσα του Αρκά γίνονται λοιπόν τελευταία, αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από τα κόμματα, κυρίως της αντιπολίτευσης με πολλά σκίτσα του να κατατίθενται στα πρακτικά της Βουλής. Στην τελική όμως, ο Αρκάς απευθύνεται εδώ και δεκαετίες στον μέσο πολίτη και ποτέ δεν έχει ταχθεί κάπου κομματικά. Το παρακάτω είναι ένα αυθεντικό του σκίτσο. Και απευθύνεται σε εκείνον που πραγματικά πλήττεται από την οικονομική κρίση και νοιάζεται για τον τερματισμό της:

arkas4

ΠΗΓΗ: www.news247.gr

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.