Καλημέρα…. Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

0

Λύση στους γρίφους επιχειρεί να βρει το επιβατικό κοινό λόγω του χάους που επικρατεί στον ΟΑΣΑ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών) με τον σχεδιασμό για την πλήρη εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου να επαφίεται στις διαθέσεις του πολιτικού προϊσταμένου του Οργανισμού… Περισσότερα


Διαβάστε σήμερα


Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ΔΕΗ – Αίτηση υπαγωγής και τηλεφωνικά -Οι προυποθέσεις

Απειλή στα ασύρματα δίκτυα Wi-Fi (Οδηγίες ΑΔΑΕ)

Το περιβόητο Tam-Tam της δεκαετίας του 1960


Αναγνωρίζοντας ότι στο διαδίκτυο η πληροφορία παρέχεται αφειδώς και μάλιστα πολλές φορές κουραστικά επαναλαμβανόμενη, επιλέξαμε να «Ανακαλύπτουμε ό,τι έχει σημασία…» στη καθημερινότητα και αυτό να προβάλλουμε μέσα από τις σελίδες μας.
Χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες, αλλά και θέματα πιο χαλαρά, σε μια καθημερινότητα που πολλές φορές λειτουργεί με κανόνες επιβίωσης.

Παράλληλα σε μόνιμες σελίδες μας, παρουσιάζουμε θέματα με συνεχή ανανέωση και ενημέρωση, στα οποία μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση (ακόμα και αν δεν έχει εγγραφεί στο site), να διαβάσει, να κατεβάσει και να χρησιμοποιήσει, ελεύθερα και δωρεάν…


 

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.