Καλημέρα με Forοlinευζήν…Τετάρτη 05/02/2020

0

Πόσα καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ για αποκλειστικές νοσοκόμες

Σύμφωνα με την διοίκηση του Οργανισμού, «η αναγνώριση απόδοσης δαπάνης για τη χρησιμοποίηση αποκλειστικής/ού νοσοκόμου ανά νοσηλεία και μέχρι δύο νοσηλείες το μήνα, είναι δυνατή μόνο σε κρατικά νοσοκομεία, για ασθενείς με βαριά γενική κατάσταση, για τους οποίους απαιτούνται ιδιαίτερες φροντίδες, μόνο κατά τη διάρκεια της νύκτας και μέχρι 8 νύκτες»… Περισσότερα


Διαβάστε τα πιο δημοφιλή άρθρα μας

και ακόμα…

Φίλες & Φίλοι
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το facebοok από την Παρασκευή 31/01/2020, απέκλεισε την παρουσία του site μας στις σελίδες του. Παράλληλα διέγραψε όλα τα άρθρα μας που μέχρι 31/01 είχαμε δημοσιεύσει στο facebook, με την “αιτιολογία” ότι είναι προσβλητικά & σπαμ.
Με την απόλυτη πεποίθηση ότι ουδέποτε δημοσιεύσαμε κείμενα και άρθρα προσβλητικά για οποιονδήποτε, θεωρούμε ότι πρόκειται -πιθανόν- για μια κακόβουλη ενέργεια κάποιων αναγνωστών του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι “ανέφεραν” το site μας εξαιτίας των άρθρων γνώμης και σχολίων που δημοσιεύουμε κατά καιρούς.
Περαιτέρω αδυνατούμε να κατανοήσουμε άλλους λόγους που θα μπορούσαν τα άρθρα μας να χαρακτηρισθούν προσβλητικά & σπαμ λόγω της θεματολογίας τους, που πάντα επικεντρώνονταν σε οικονομικά, φορολογικά, πολιτιστικά, κοινωνικά και ενημερωτικά θέματα.
Φίλες & Φίλοι
” Ανακαλύπτουμε ό,τι έχει σημασία”… Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με την ελπίδα ότι θα σας έχουμε κοντά μας, διαβάζοντας μας μέσα από τα άρθρα και τις σελίδες του foroline,gr.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.