Καλημέρα με Forolinευζήν… Τρίτη 31/03/2020

0

Η διγλωσσία της Ημερομηνίας Αναστολής Δραστηριότητας και το Μπάχαλο με τις Δηλώσεις!

Κυριολεκτικά η λέξη Μπάχαλο αποτελεί και ευγενική διατύπωση του συντάκτη για το μείζον θέμα που εκκρεμεί εδώ και τόσες ημέρες όσον αφορά την ημερομηνία της δήλωσης αναστολής εργασίας για τους πληττόμενους ΚΑΔ! Περισσότερα

Σημαντική Παρατήρηση: 
Η χρήση των Κωδικών taxinet σχεδόν σε κάθε ηλεκτρονική εφαρμογή του δημοσίου (65 εφαρμογές μέχρι στιγμής), δεν σημαίνει κατά ανάγκη και χρήση υπηρεσιών Λογιστή… Ζητήστε τους κωδικούς σας  από τον/ην Λογιστή/τρια σας και αναζητήστε και εσείς τους τρόπους εισόδου στις εφαρμογές.
Σήμερα στα περισσότερα σπίτια υπάρχει ένας υπολογιστής και σε ακόμα περισσότερα internet, σήμερα στις μηχανές αναζήτησης βρίσκεις τα πάντα με οδηγίες και τρόπους χρήσης εφαρμογών.
Αφήστε τον Λογιστή σας στη χρήση φορολογικών και ασφαλιστικών εφαρμογών και μην τον μετατρέπετε σε “ΚΕΠ”… Αρνηθείτε την ιδιωτικοποίηση των λειτουργιών του Δημοσίου, ακόμα και σήμερα στη δύσκολη αυτή εποχή.                                           Ένας Λογιστής…


Διαβάστε ακόμα

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.