Μια παράσταση κουκλοθέατρου, για καλό σκοπό…

0

«Ο κύριος Χ και το ζαχαροπασπαλιστό μυστικό», είναι η παράσταση τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στην οργάνωση “Δρόμοι Ζωής” για την υποστήριξη των κοινωνικά αποκλεισμένων παιδιών και οικογενειών.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2016 που είναι ημέρα του παιδιού, αλλά και στις 18/12 στις 12:00 το πρωί στον φιλόξενο και ζεστό χώρο τέχνης και δράσης Βρυσάκι στο κέντρο της Αθήνας.  Το εισιτήριο κοστίζει πέντε ευρώ και η κράτηση γίνεται στον τηλεφωνικό αριθμό 210 3210170.

5bc26108-7d82-413a-ab7f-bbda9232ed75Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η ομάδα ο.υ.π.ς.: «Αφεθείτε λοιπόν στη μαγεία του κουκλοθεάτρου και περιπλανηθήτε στην γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.

Μια πόλη όπου κατοικούν ξυλόγλυπτες κούκλες κινείται αέναα πάνω σε ρόδες ταξιδεύοντας ένα σύγχρονο γιορτινό παραμύθι με κινητήρια δύναμη το κουκλοθέατρο, την αφήγηση και τη μουσική.

Ένα παραμύθι όπου τα παιδιά ανακαλύπτουν πως τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται αλλά χαρίζονται ως μυστικό…

Σε μια πόλη κάπου στον κόσμο είναι γιορτή, ο σινιόρε Μασκαρπόνε ζυμώνει με μανία λαχταριστά γλυκά που η μυρωδιά τους τρυπώνει στις μύτες μικρών μα και μεγάλων.
Όλοι ετοιμάζονται για τη γιορτή και κανένας δεν ασχολείται με τίποτα άλλο!
Όλοι; Όχι ακριβώς όλοι, ο κύριος Χ καταστρώνει σχέδια για το πως να κλέψει το μοναδικό πράγμα που δεν φτιάχνει στο εργοστάσιο του…

Μα τί είναι αυτό πού δεν μπορούν να φτιάξουν οι μηχανές;

Υπάρχει κάτι που δεν αγοράζουν τα λεφτά;

Θα καταφέρει ο κύριος Χ να κλέψει το πολυπόθητο μυστικό
ή θα κερδίσει η χαρά της γιορτής;

  • Διάρκεια: 60΄
    Ηλικίες: 3+
    παραμύθι-εμψύχωση-κούκλες-σκηνικά : Ο.υ.π.ς! το κουκλοθέατρο

    μουσική: Ευριπίδης Ζαφείρας
    Τεχνικές: επιτραπέζιες κούκλες άμεσου χειρισμού».
Πηγή: http://www.ert.gr/

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ