Εκλογές ΕΦΕΕΑ : Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, νέοι συσχετισμοί

0

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 25/02, οι εκλογές στην Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ) με την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των υπόλοιπων οργάνων της Ένωσης.

Αν και η συμμετοχή στη διαδικασία υπήρξε λίγο μεγαλύτερη από τις αμέσως προηγούμενες εκλογές, δεν μπορούμε να νοιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι και ευχαριστημένοι, για τη συμμετοχή μόνο 365 λογιστών/τριών τελικά.

Στα των φετινών εκλογών θα πρέπει να σημειώσουμε την αλλαγή των συσχετισμών, η οποία δεν ανατρέπει τον  απόλυτη πλειοψηφία των εκπροσώπων της “Ανεξάρτητης Κίνησης Φοροτεχνικών” υπό την προεδρία του μέχρι σήμερα προέδρου της ΕΦΕΕΑ κ. Δημ. Τσαμόπουλου, αλλά διαμορφώνει ένα διαφορετικό τοπίο στο μεγαλύτερο -θεωρητικά- Σωματείο Λογιστών-Ελευθέρων Επαγγελματιών της Χώρας.
Επισημαίνουμε ακόμα ότι στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, ο συσχετισμός των εδρών ήταν για την  “Ανεξάρτητη Κίνηση Φοροτεχνικών” : 8 έδρες και για την “Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής” : 1 έδρα.

Τέλος η ουσία κατά τη γνώμη μας, βρίσκεται στην επόμενη ημέρα και στα προβλήματα που ο χώρος των Λογιστών-και όχι μόνο- θα πρέπει να αντιμετωπίσει και να αντιπαλέψει. Εκεί θα φανεί η δυναμική της Ένωσης και η δυνατότητα της να συσπειρώσει σε μια ουσιαστική κατεύθυνση διεκδίκησης τους Λογιστές της Αθήνας τουλάχιστον.

Τα αποτελέσματα για το Διοικητικό Συμβούλιο επί 365 μελών που ψήφισαν :  

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ :     241 ψήφους και 6 έδρες – 66,03%
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Φ. Ε. Ε. Α. :              77 ψήφους και 2 έδρες – 21,09%

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Λ.Φ :   47 ψήφους και 1 έδρα  – 12,88%

και εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο (ανά συνδυασμό):

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

Τσαμόπουλος Δημήτρης
Κούβαρης Νίκος
Ζέρβα Αθανασία
Κατσούλη Ευγενία
Μανωλοπούλου Μαρία
Καρούκης Γιάννης

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Λεωνιδόπουλος Παναγιώτης
Αποστόλου Παύλος

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

Ντάλλας Απόστολος


Από τη πλευρά μας συγχαίρουμε τους συμμετέχοντες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΕΕΑ και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κυρίως να συμβάλλουν στην ανάδειξη  των σοβαρών θεμάτων του Κλάδου μας… Πριν την πλήρη εξαφάνιση μας!!!

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.