Μετρό: «Τελειώνει» το δωρεάν πάρκινγκ σε δύο σταθμούς

0

Στην προκήρυξη διαγωνισμού για την εκμίσθωση – αξιοποίηση, για διάστημα έξι ετών, δύο υπαίθριων χώρων στάθμευσης προχώρησε η Αττικό Μετρό.

Στα δύο αυτά οικόπεδα 6,4 στρεμμάτων και 15,2 στρεμμάτων,που αφορούν τους σταθμούς «Εθνική Άμυνα» και Δουκίσσης Πλακεντίας,  τα αυτοκίνητα σταθμεύουν σήμερα δωρεάν, αλλά αυτό θα αλλάξει όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, με την ημερομηνία υποβολής προσφορών να είναι η 30η Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η προκήρυξη του διαγωνισμού, η χρέωση στάθμευση, για τους χρήστες του μετρό, μεταξύ των ωρών 06:00 με 20:00 για τις πρώτες τέσσερις ώρες δεν θα υπερβαίνει τα δύο ευρώ και η δωδεκάωρη τα έξι ευρώ. Η ενδιάμεση στάθμευση, από 4 έως 12 ώρες, θα χρεώνεται έως 0,50 ευρώ ανά ώρα επί πλέον της βασικής χρέωσης.

Ως ελάχιστη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας των χώρων στάθμευσης θα είναι το ωράριο λειτουργίας του δικτύου μετρό συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.