Forolinευζήν 2019… Σας ακούμε πάντα!

0

Συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού μας που αφορά στην αξιολόγηση του foroline.gr, ζητάμε για ακόμα μια φορά τη γνώμη και τα σχόλια σας για το site στο οποίο είστε εγγεγραμμένοι. Δεν ζητάμε από εσάς κανένα προσωπικό σας στοιχείο, σεβόμενοι απόλυτα την ιδιωτικότητα σας, αλλά ζητάμε μόνο τη συμμετοχή σας στο ερωτηματολόγιο που θα βρείτε παρακάτω.
Επιδιώκουμε να σας ακούσουμε (βλ. διαβάσουμε), λαμβάνοντας σοβαρά τις απόψεις & τα σχόλια σας, διαμορφώνοντας την εικόνα αλλά και τη θεματολογία του site, υποστηρίζοντας όμως τη βασική φιλοσοφία του Forolinευζήν.
Σας ευχαριστούμε λοιπόν εκ των προτέρων, για τη συμμετοχή σας

Συμμετέχοντας απλά σε αυτή την έρευνα έκφρασης της δική σας γνώμης για το site μας, θα θέλαμε να τονίσουμε -για ακόμα μια φορά- ότι δεν επιθυμούμε κανενός είδους δικού σας προσωπικού στοιχείου, ούτε καν του μεηλ με το οποίο είστε εγγεγραμμένοι στη σελίδα μας.
Οι λόγοι προφανείς…
α) Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητα σας.
β) Δεν χρειαζόμαστε κανένα προσωπικό στοιχείο των συμπολιτών μας που μας ακολουθούν είτε στο site, είτε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά επιθυμούμε να ακούσουμε τη γνώμη, την κριτική και τις υποδείξεις τους για εμάς.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

Forolinευζήν 2019… Σας ακούμε πάντα!

Δείτε ακόμα τα θέματα της ημέρας

 

 

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.