Καλημέρα με Forοlinευζήν…Δευτέρα 03/02/2020

2

Καλό σας μήνα…
Φίλες & Φίλοι
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το facebοok από την Παρασκευή 31/01/2020, απέκλεισε την παρουσία του site μας στις σελίδες του. Παράλληλα διέγραψε όλα τα άρθρα μας που μέχρι 31/01 είχαμε δημοσιεύσει στο facebook, με την “αιτιολογία” ότι είναι προσβλητικά & σπαμ.
Με την απόλυτη πεποίθηση ότι ουδέποτε δημοσιεύσαμε κείμενα και άρθρα προσβλητικά για οποιονδήποτε, θεωρούμε ότι πρόκειται -πιθανόν- για μια κακόβουλη ενέργεια κάποιων αναγνωστών του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι “ανέφεραν” το site μας εξαιτίας των άρθρων γνώμης και σχολίων που δημοσιεύουμε κατά καιρούς.
Περαιτέρω αδυνατούμε να κατανοήσουμε άλλους λόγους που θα μπορούσαν τα άρθρα μας να χαρακτηρισθούν προσβλητικά & σπαμ λόγω της θεματολογίας τους, που πάντα επικεντρώνονταν σε οικονομικά, φορολογικά, πολιτιστικά, κοινωνικά και ενημερωτικά θέματα.
Φίλες & Φίλοι
” Ανακαλύπτουμε ό,τι έχει σημασία”… Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με την ελπίδα ότι θα σας έχουμε κοντά μας, διαβάζοντας μας μέσα από τα άρθρα και τις σελίδες του foroline,gr.


Ποιες εισφορές επαγγελματιών οδηγούν σε υψηλότερη σύνταξη, με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο 

Σε… σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες αναμένεται να εξελιχθεί η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας για χιλιάδες επαγγελματίες που βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση, αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, πιθανότατα στο τέλος Φεβρουαρίου… Περισσότερα


Διαβάστε σήμερα

2 Σχόλια

  1. Δημήτριος Μιφλίδης on

    Τα κάνει κάτι τέτοια το Facebook. Απλά ήθελα να ήξερα πόσο ρομπότ είναι οι υπάλληλοι του Facebook που δεν έχουν το τόσο λίγο μυαλό να καταλάβουν. Τόσο ανίδεοι πραγματικά και τους έχουν σε τέτοια θέση.Μα όλα Ελληνικά πχιά???

  2. ΒΕΡΕΝΙΚΗ on

    Νομίζουμε ότι όλα τα κανονίζουν οι αλγόριθμοι και όχι υπαλληλοι

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.