Μια σημαντική συνάντηση για τους Πελάτες του Γραφείου μας…

0

protypi.epaggelmatiki.symperifora.41-930x370

Το Γραφείο & η Ομάδα Συνεργατών foroline διοργανώνουν το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 , μια σημαντική Συνάντηση στην Αθήνα.
Η συνάντηση αυτή διοργανώνεται στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας του Γραφείου μας και αποτελεί ένα σημαντικό εγχείρημα ενημέρωσης  όλων των Πελατών μας ,που μας έχουν εμπιστευτεί τα Φορολογικά & Λογιστικά θέματα τους και ειδικά αυτά που αφορούν στην επαγγελματική τους ενασχόληση.

 Το θέμα της Συνάντησης είναι  : «Το νέο φορολογικό τοπίο που διαμορφώνεται από 01-01-2014» .

Η γενικότητα του θέματος ανάγεται στις ήδη τρέχουσες σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα , που έχουν συντελεστεί και συντελούνται στο “φορολογικό τοπίο” και ισχύουν ήδη από την 01/01/2014. Η καθυστέρηση δε , της διοργάνωσης της Συνάντησης οφείλεται στην αντίστοιχη καθυστέρηση που παρατηρείται από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομικών στην έκδοση διευκρινιστικών εγκυκλίων που ακόμα και σήμερα δεν είναι πλήρεις , αφήνοντας έτσι πολλά “θολά” σημεία στους ισχύοντες φορολογικούς νόμους.

Παρόλα αυτά το Γραφείο μας σε μια συνεχή προσπάθεια από την αρχή του χρόνου , με πολλά ενημερωτικά σημειώματα και δημοσιεύσεις στο site www.foroline.gr , έδωσε σε μεγάλο βαθμό το στίγμα αυτών των αλλαγών , μέσα σε ένα πραγματικό κυκεώνα αντιφατικών και αλληλοαναιρούμενων  διατάξεων , αλλά και καθιέρωσης νέων φορολογικών υποχρεώσεων επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

Η πρόσκληση αυτή λοιπόν , σε μια Ενημερωτική Συνάντηση μέσα σε αυτό το περιβάλλον, κρίθηκε απόλυτα αναγκαία  όπου χωρίς κανένα κόστος για τους Πελάτες μας , θεωρούμε ότι θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη για τους ίδιους , αλλά και για εμάς.
Η ανάλυση των θεμάτων θα γίνει από την Ομάδα Συνεργατών foroline και θα επακολουθήσει συζήτηση, κατάθεση ερωτήσεων  και επίλυση αποριών , πάνω στα θέματα που θα παρουσιαστούν.

Τέλος το ρευστό “φορολογικό τοπίο” το οποίο βιώνουμε και στο οποίο καλούμεθα  να επιβιώσουμε , μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε τη προσπάθεια της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης των Πελατών μας  και πέραν από την Συνάντηση του επόμενου Σαββάτου ,προγραμματίζοντας συνεχείς ενημερωτικές καμπάνιες  αλλά κυρίως ενισχύοντας τη προσωπική επαφή και επικοινωνία μας θεωρώντας κάθε περίπτωση ιδιαίτερη και μοναδική.

Η Ομάδα Συνεργατών foroline
Τάσος Σακελλαρόπουλος

 

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.