Πέντε αστυνομικά βιβλία για την παραλία

0

Ti καλύτερο για την παραλία από ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, που θα σε τραβήξει μέσα στην σκοτεινή του υπόθεση; Mερικές προτάσεις, λοιπόν, για όσους αγαπούν το μυστήριο

Βαθιά στο σκοτεινό δάσος, της Ruth Ware
Ένα μπεστ-σέλερ που θα σας κόψει την ανάσα. Δύο κολλητές που δεν μιλάνε πια, συναντιούνται στο bachelorette party της μίας. Και μέσα στο δάσος, κάτι κακό συμβαίνει, και κανείς δεν έχει την δύναμη να το σταματήσει. Η ιστορία κλιμακώνεται με αριστοτεχνικό τρόπο, μέχρι να φτάσει στην κορύφωση, ενώ η συγγραφέας έχει κερδίσει τεράστιο σεβασμό, αν σκεφτούμε πως αυτό είναι το ντεμπούτο της.

Το δέμα, του Sebastian Fitzek

Βραβευμένο με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αστυνομικής Λογοτεχνίας για το 2016, αυτό το θρίλερ για γερά νεύρα ακολουθεί μια γυναίκα που λαμβάνει ένα πακέτο για τον εξαφανισμένο της γείτονα, και κάτι την ωθεί στο να το ανοίξει. Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, όμως, και κάπως έτσι ξεκινά ο χειρότερός της εφιάλτης…



 

Το χειρόγραφο του Αριστοτέλη, της Sharon Kaye

Ένα έντονο θρίλερ, μια πλοκή που περιστρέφεται γύρω από την φιλοσοφία του Αριστοτέλη, απίστευτες ανατροπές αλλά και άλλα δύο βιβλία που μας περιμένουν για να συνεχίσουμε, καθώς είναι το πρώτο σε μία τριλογία. Ένα πολύ δυνατό ντεμπούτο που θα σας καθηλώσει.

 

Αιχμηρά αντικείμενα, της Gillian Flynn

Πάνω στην ώρα για να ξεκινήσει και η μεταφορά του στην μικρή οθόνη από το μεγάλο ΗΒΟ, θυμόμαστε το ανατριχιαστικό ντεμπούτο της Τζίλιαν Φλιν, που μας χάρισε ιστορίες τόσο έντονες, όπως το Gone Girl. Μια δημοσιογράφος με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας επιστρέφει στην πόλη της, για να εξιχνιάσει τους φόνους δύο κοριτσιών. Αυτό που ξεκινάει είναι ένα ταξίδι στην προσωπική της κόλαση. Το βιβλίο έχει γίνει μπεστ-σέλερ σε πολλές χώρες και αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα ντεμπούτα του είδους τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Ψεύτικο εννιάρι, του Philip Kerr

Και αν δεν χορτάσατε ποδόσφαιρο με το Μουντιάλ, ένα θρίλερ πιο ποδοσφαιρικό κι από τον ημιτελικό του Μουντιάλ του ’14. Ένα βιβλίο που πηδάει από χώρα σε χώρα, ακολουθώντας μια εξαφάνιση ενός ποδοσφαιρικού αστέρα, με στοιχεία νουάρ αλλά και σκληρές αλήθειες για την διαφθορά που κρύβεται πίσω από ένα τόσο λατρεμένο από τον κόσμο παιχνίδι.

Θ.Δ.

πηγή: in2life.gr

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.