Καλή εβδομάδα… Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

0

Κοινωνικό μέρισμα: Δεν θέλει αίτηση, πότε η πληρωμή

Όπως φαίνεται το κοινωνικό μέρισμα 2021 θα δοθεί χωρίς αίτηση, ενώ υπάρχουν ισχυροί κόφτες σε αυτό… Περισσότερα

Διαβάστε ακόμα…

Οι απορίες του Αν-άξιου…
Δείτε ακόμα https://foroline.gr/apories
  • FOROLINE-logo-oct-174 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το https://foroline.gr/

    1. To https://foroline.gr/ , χρησιμοποιεί από τον Μάρτιο 2021 το πρωτόκολλο HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol Secure). Χρησιμοποιώντας αυτό το πρωτόκολλο, προστατεύουμε την ιστοσελίδα μας, ενώ παράλληλα φροντίζουμε για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των επισκεπτών μας.
      Στην μπάρα της διεύθυνσης μας, εμφανίζεται ένα εικονίδιο με ένα λουκέτο. Αντίθετα εάν δεν είναι σωστό το πιστοποιητικό ή υπάρχει κάποια άλλη παράβαση ασφαλείας, τότε στην μπάρα αναγράφεται το “Μη ασφαλής”. Με αυτό το τρόπο ο επισκέπτης μπορεί να δει άμεσα εάν η ιστοσελίδα που έχει επισκεφθεί είναι ασφαλής ή όχι.
      Τέλος ανανεώθηκαν οι “Όροι χρήσης και η πολιτική απορρήτου” του site. Πατήστε ΕΔΩ για να τους διαβάσετε.
    2. Τον Ιούνιο 2021 το https://foroline.gr/ ανανέωσε την αρχική του σελίδα, τη θεματική δομή του και τα χρώματα του, για να γίνει πιο εύχρηστο και λειτουργικό, για τους επισκέπτες του.
    3. Το https://foroline.gr/, ως “Forοlinευζήν” συνεχίζει να  “Ανακαλύπτει ό,τι έχει σημασία”, ανιχνεύοντας στο διαδίκτυο και αναδημοσιεύοντας άρθρα, με απόλυτο σεβασμό στους δημιουργούς τους και στα site που τα δημοσιεύουν. Αναφέρουμε πάντα την πηγή και το συγγραφέα όπου αναγράφεται.
    4. Το καθημερινό newsletter μας, από την 1η Σεπτεμβρίου 2021, έγινε εβδομαδιαίο για να δίνουμε την πληροφορία των δημοσιευμένων άρθρων  συνολικά και παράλληλα να αποτρέψουμε την πιθανή “‘κόπωση” των αναγνωστών μας από τα καθημερινά μέηλ.
      Κάθε Δευτέρα λοιπόν διαβάζετε το εβδομαδιαίοnewsletter μας.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.